Dvoupatrová trouba na pizzu - pro 4 x 30 cm Maxima
Kód: 9370030Detailní popis produktu
Chcete-li v restauraci, pizzerii nebo kavárně podávat lehkou a křupavou pizzu, je nejlepší péct ji na kameni při vysoké teplotě. Přední část pece na pizzu je vyrobena z nerezové oceli a je vybavena robustními a snadno ovladatelnými tlačítky. Díky těžké kovové konstrukci vydrží tato profesionální pec na pizzu dlouho a odolá intenzivnímu používání.
Se světlem ve vnitřní komoře
Pizzu lze péct při teplotách od 50 do 500 ºC. Teplotu lze také snadno nastavit pro každou komoru zvlášť. Ve velké vnitřní komoře jsou umístěny kamenné desky a také světlo, takže můžete snadno sledovat průběh pečení pizzy. O dvířka pizzerie se nemůžete popálit, protože mají dvojité atermické zasklení. Pec na pizzu má také účinnou distribuci tepla a snadné analogové ovládání.
Čištění suchým hadříkem
Před prvním použitím doporučujeme pizza kámen otřít vlhkým hadříkem a poté jej nechat dobře vyschnout. Poté můžete troubu zapnout na 100 ºC na 30 minut a následně na 200 ºC na 15 minut. Čištění je také velmi snadné: použijte suchý hadřík nebo mírně navlhčenou houbičku, ale ne příliš mnoho vody, aby kapky nepronikly do kamene. Před čištěním nechte kámen na pizzu nejprve vychladnout, abyste se nespálili a na kameni nevznikly praskliny.
Vlastnosti
- Odolná přední část z nerezové oceli s robustními tlačítky
- Snadné analogové ovládání
- Atermální dvojité sklo
- Nastavitelný termostat v rozmezí 50 až 500 °C
- Vybaveno světlem v komoře
- Komora s velmi silnou izolací
Specifikace výrobku
- Čistá hmotnost: 140 kg
- Rozměry: Š90 x D77 x V74 cm
- Rozměry komory: Š62 x D62 x V15cm x 2
- Vhodné pro 2 x 4 = 8 pizz o velikosti +/-30cm
- 400V/50Hz/3Fáze 10000W
Upozornění: Tento výrobek je dodáván bez zástrčky 400V 32A CEE
Doplňkové parametry
Kategorie: | Gastro vybavení |
---|---|
Hmotnost: | 144 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.